02.05.2017

Bomboane Raffaello de casa (II)

Le-am facut din nou, in alta varianta...am adugat in compozitie foi pentu napolitane si branza mascarpone. Un deliciu💚!!

Daca probati reteta mea de Bomboane Raffaello de casa, va astept cu drag sa reveniti si sa imi spuneti catd de mult v-au placut. Toate sfaturile/sugestiile primite de la voi sunt binevenite.

      Ingrediente:
  • 250 g unt(82 % grasime)
  • 2 plicuri zahar pudra cu aroma de vanilie (in total 160 g)
  • 200 g lapte praf
  • 100 g fulgi nuca cocos
  • 2 foi pentru napolitane (foi Lica)
  • 2 linguri mascarpone
    In plus:
  • 50 g migdale (aproximativ)
  • 50 g nuca de cocos pentru tavalit bomboanele (aproximativ)



Mod de preparare:
Punem untul moale intr-un bol si il pasam cu furculita.
Adaugam pe rand: zaharul pudra, laptele praf, nuca de cocos, foile de naplitane maruntite si branza mascarpone.
Amestecam mai intai cu lingura, apoi cu mana pana obtinem o compozitie omogena. Luam cate o bucata din compozitie (aproximativ 15 g) pe care o aplatizam, apoi punem in mijloc o migdala si ii dam forma rotunda.
Tavalim bomboanele prin nuca de cocos....cam asta-i tot😊
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii, plus alte doua retete pentru inspiratie.
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu(rubrica de comentarii este mai jos). In felul acesta imi rasplatiti munca 😍. Puteti sa distribuiti pe facebook sau in alte retele de socializare. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Sa va fie de folos!
Nu uitati, in fiecare zi va astept pe pagina mea de facebook cu retete delicioase, ca sa aveti de unde va inspira.
Daca doriti, va puteti inscrie in grupul "Bunatati din bucatariile noastre" sa gatim si sa ne sfatuim impreuna.

2 comentarii:

Daca va place reteta(sau nu ), va rog sa-mi lasati un comentariu. Multumesc anticipat!