16.04.2017

Bors de miel


O ciorba delicioasa care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra in ziua de Paste.
 Aici gasiti reteta de CIORBA DE MIEL CU IAURT. 


loading...

       Ingrediente:
  • 1 kg oase,coaste de miel cu carnita
  • 2-3 fire de ceapa vede sau o ceapa uscata
  • 2 morcovi

  • o mana de ardei gras(am folosit congelat)
  • 3-4 linguri rosii cubulete
  • bors dupa gust
  • sare
  • 2oua
  • cateva fire de leustean






Mod de preparare:
Spalam bucatile de carne si le punem la fiert intr-o oala cu aproximativ 2 litri si jumatate de apa si ¼ lingurita sare. Indepartam spuma ori de cate ori se formeaza.
Curatam si spalam legumele, apoi le taiem cubulete.Dupa gustul fiecaruia se poate adauga si o bucatica mica de telina,pastarnac si/sau radacina de patrunjel. De asemenea puteti pune si 1-2 linguri de orez cand legumele si carnita sunt aproape fierte.




Adaugam legumele in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate(dupa 15-20 minute).Daca apa scade prea mult mai adaugam alta fiebinte. Lasam sa fiarba in continuare la foc potrivit.
Separat punem borsul la fiert si il lasam sa dea doua-trei clocote.
Cand legumele si carnea sunt bine patrunse potrivim gustul de sare si adaugam borsul . Mai lasam sa fiarba 2-3 minute apoi luam oala de pe foc.Turnam usor ouale pe care le-am batut putin cu furculita,amestecam ,apoi adaugam leusteanul tocat.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti reteta de CIORBA DE MIEL CU IAURT. 






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

});

p.

Articole recente