02.01.2017

Fursecuri cu stafide


Un desert rapid si bun.



loading...



     Ingrediente:

  • 4 oua 
  • 2 cani faina(cana de 250 ml)
  • o cana zahar
  • o cana ulei
  • 100 g stafide 
  • o lingura esenta de rom
  • o lingurita coaja de lamaie 
  • o lingurita praf de copt
  • un varf cutit de sare


Aici gasiti reteta CHECULUI OPARIT
Aici gasiti reteta de SCOVERGI

Mod de preparare:
Mixam ouale intregi cu sarea,apoi adaugam zaharul treptat si mixam bine pana acesta se topeste. Adaugam uleiul in fir subtire, apoi faina cernuta cu praful de copt. Mixam in continuare pana la omogenizare.
Cu ajutorul unei spatule incorporam stafidele inmuiate in rom si coaja de lamaie.




Intr-o tava (am folosit tava aragazului) punem gramajoare din aluat cu o lingurita, lasand distanta intre ele.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 10-12  minute, pana fursecurile incep sa se rumeneasca pe margini.
Cand sunt gata le scoatem din tava trecand usor cu lama cutitului pe sub ele si le lasam sa se raceasca.
Mai jos am atasat cateva fotografii din timpul prepararii.
Sa va fie de folos!
Daca va place reteta, va rog sa-mi lasati un comentariu mai jos. Va pup si va mai astept in bucataria mea!
Aici gasiti mai multe retete cu DULCIURI

















loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

p.b.
});

Articole recente