07.12.2016

Pulpe de pui cu ciuperci si suc de rosii,la cuptor

Simplu,rapid si delicios...nu ramane decat sa incercati.
      Ingrediente:
loading...
  • 3 pulpe de pui
  • 500 g ciuperci
  • o capatana usturoi
  • 350 ml suc de rosii (preparat in casa)
  • praf de rozmarin(optional)
  • vegeta(optional)
  • sare
  • piper


Mod de preparare:
Parlim, curatam si spalm  pulpele de pui.
Le portionam si le punem intr-o tava.
Le condimentam cu rozmarin,vegeta,sare si piper.
Adaugam usturoiul curatat si taiat, apoi ciupercile curatate si taiate in felii potrivite.




Turnam 300ml apa si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu.
Dupa o jumatate de ora adaugam sucul de rosii si mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute,pana pulpele sunt bine patrunse si sosul s-a ingrosat putin.
Este o mancarica delicioasa pe care o servim ca atare sau alaturi de un piure de cartofi.
Sa va fie de folos!
Aici gasiti si alte retete cu bunatati din bucataria mea. 






loading...
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente