07.12.2016

Pulpe de pui cu ciuperci si suc de rosii,la cuptor









Simplu,rapid si delicios...nu ramane decat sa incercati 



Ingrediente:
3 pulpe de pui
500 g ciuperci
o capatana usturoi
350 ml suc de rosii (preparat in casa)    
praf de rozmarin(optional)
vegeta(optional)
sare
piper



Mod de preparare:
Parlim, curatam si spalm bine pulpele. Le portionam si le punem intr-o tava. Le condimentam cu rozmarin,vegeta,sare si piper,sau condimentele care va plac voua.Adaugam usturoiul curatat si taiat, apoi ciupercile curatate si taiate in felii potrivite. Turnam 300ml apa si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu.Dupa o jumatate de ora adaugam sucul de rosii si mai lasam sa fiarba aproximativ 15 minute,pana pulpele sunt bine patrunse si sosul s-a ingrosat putin.Este o mancarica delicioasa pe care o servim ca atare sau alaturi de un piurede cartofi. Sa va fie de folos!.

Click aici ,sa vedeti si alte retete cu  bunatati preparate in bucataria mea.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articole recente